Lid worden?

Lijkt het jou leuk om op scouting te komen? Kijk dan snel op de speltak pagina’s wanneer er gedraaid wordt en hoe je in contact kan komen met de staf.

Tot snel!

Aanmeldingsformulier

Het aanmeldingsformulier is online te downloaden. Wil je lid worden bij één van de speltakken van Scouting Utrecht Oost, download dan de onderstaande formulieren, vul ze in, en stuur een scan met handtekening naar scouting.utrecht.oost@gmail.com.

>> 2018 Aanmelding en Machtigingsformulier SUO en Twinkels

Kampformulier

Het kampformulier is online te downloaden. Ben je lid bij één van de speltakken van Scouting Utrecht Oost, download dan het onderstaande formulier, vul het in en lever het formulier ondertekend in bij de staf van de speltak. De formulieren worden niet langer dan 1 jaar bewaard in de medische map van de speltak.

>> 2018 Kampformulier SUO en Twinkels