Lid worden?

Kom kennismaken

Wil je eens komen kijken bij één van de speltakken van Scouting Utrecht Oost? Neem dan contact op met de staf en maak een afspraak:

De contact informatie is te vinden op de speltakpagina. Je mag ook een mailtje sturen naar suozoektjou@gmail.com dan zorgen wij dat het bij de juiste stafgroep terecht komt!

Aanmeldingsformulier en machtiging

Ben je al een paar keer komen kijken en heb je met de staf afgesproken dat je lid kunt worden, dan is hier het aanmeldingsformulier en de machtiging.

Download de formulieren, vul ze in, en stuur een scan, liefst met handtekening naar de ledenadministratie: scouting.utrecht.oost@gmail.com

>> 2018 Aanmelding en Machtigingsformulier SUO en Twinkels

Kampformulier

Het kampformulier is online te downloaden. Ben je lid bij één van de speltakken van Scouting Utrecht Oost, download dan het onderstaande formulier, vul het in en lever het formulier ondertekend in bij de staf van de speltak. De formulieren worden niet langer dan 1 jaar bewaard in de medische map van de speltak.

>> 2018 Kampformulier SUO en Twinkels