Welpen

Ben je een jongen van 7 tot 11 jaar en houd je ervan om met een groep buiten te spelen en spelletjes te doen? Dan zijn de Welpen misschien wel wat voor jou.

Elke zondag ochtend komen we met z’n allen op de Klim, ons clubgebouw aan de Koningsweg (310). Van 10.15 tot 12.30 doen we allerlei activiteiten. Van balspelletjes tot vuur maken, van tikkertje tot hutten bouwen, van korte spelletjes binnen tot grote bosspellen, de Welpen doen het allemaal. We proberen bij de Welpen weer eens andere dingen te doen dan die je thuis doet en op school kan. We zijn daarbij met de hele groep actief van het begin tot het einde!

Naast de vaste ochtenden hebben we een paar keer per jaar een weekendje ingepland. Sommige zijn alleen met de Welpen andere weekenden doen we samen met de rest van Scouting Utrecht Oost. Tijdens de weekenden blijf je een nacht slapen. Het hoogtepunt van ons scoutingjaar is toch wel het zomerkamp. Met zomerkamp doen we een week lang alleen maar spelletjes in het bos, maken we vuurtjes en lezen we duckies! Alles op zomerkamp gebeurd in thema, bijvoorbeeld cowboys, miljonairs, uitvinders, piraten, leger, struikrovers noem maar op.

Ben je niet bang om vies te worden? Vind je het leuk om met een grote groep spelletjes te doen? Houd je van vuurtjes maken en buiten spelen? Kom dan een keer kijken op zondag ochtend! Het staat helemaal vrij om te komen kijken       maar mail wel van te voren dan kunnen we er rekening mee houden!

Tot dan!

De welpenstaf

Nieuwsberichten van de welpen

vuurtjes bij de Welpen!

Afgelopen tijd hebben we weer lekker veel vuur gemaakt!! Kijk snel terug hoe dat ging!

Hopelijk volgen er nog vele vuurtjes dit jaar!

IMG_20160327_123503

Kerstdiner 2015

Ha welpen!

Na even wachten zijn ze hier dan eindelijk,

IMGP6175

de foto's van kerstdiner!

De Welpenstaf

foto's van onze eerste activiteiten in 2016!

ha Welpen,

Er staan weer nieuwe foto's in het fotoalbum van de Welpen! Ons eerste weekendje van het jaar, een draaiochtend waar we het koningenspel hebben gespeeld en de traktatie van Pim afgelopen zondag. Bekijk ze snel! Dit is nog maar het begin van 2016!

Wij hebben er zin in!

Tot zondag,

De Welpenstaf

2015 bijna voorbij, maar nog niet helemaal!

ha Welpen,

2015 zit er al bijna op! We hebben weinig laten zien op onze site maar zo veel toffe dingen gedaan! Hierbij een overzicht van wat jullie allemaal alweer vergeten zijn van het afgelopen jaar! Voor eventuele toekomstige welpen: als je op de link klikt krijg je een goed beeld van onze welpengroep en wat we het hele jaar allemaal doen!

Maar het jaar is nog niet helemaal afgelopen! op 19 december vieren we met de welpen kerst, van 1700-2000 uur op de Klim!

Daarna hebben we kort vakantie en beginnen we ons nieuwe jaar op 9 en 10 januari met een weekend, het 'inlopertje' . Daar binnenkort meer over!

Tot zondag

20150920_122510

Welpen in het bos 15 Februari

Eindelijk is het weer zover! We draaien aanstaande zondag weer eens in het bos!

We verzamelen op onze vaste plek, voor de brug bij de veldkeuken, om 10.15!

Wij hebben er zin in!

Brief bos 15 februari 2015