Kabouters

Wij zijn iedere zaterdag van 10:00 tot 12:00 uur op “De Klim” te vinden. Daar spelen wij in het land van Bambilië. Wij reizen van Holdorp, waar wij lekker sporten tot Haverhoek, waar wij heerlijke koekjes bakken en opeten. Je kunt in Bambilië eigenlijk van alles doen: muziek maken, knutselen, koken, spelletjes, sport, eigenlijk teveel om op te noemen.

Eens per jaar hebben wij met alle andere kabouters uit Utrecht een speldag, of gaan we naar de dierentuin, pretpark, schouwburg, zwemmen, enz.

Bovendien kijken wij allemaal erg uit naar het zomerkamp, waar we van alles beleven. Wij hebben op kamp al een kennis gemaakt met Professor Droomhoofd en Prinses Adelientje. Vraag het maar eens aan de andere kabouters. Je kunt de kabouters herkennen aan hun groene blouses en hun oranje-zwarte dassen. Deze kabouters zijn geïnstalleerd. Dat betekent dat zij de kabouterwet hebben opgezegd en van de oubaas de groepsdas hebben gekregen. Dit gebeurt als je een paar keer bent geweest en graag kabouter wilt worden.

De kabouters vinden het leuk als jij ook bij de groep komt!