Twinkels

Heb jij zin om; lekker binnen en buiten spelletjes te spelen, te knutselen, te bouwen, te koken en nog veel meer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn de Twinkels, een speltak van Scouting Utrecht Oost. Een scouting groep voor jongens en meisjes met een verstandelijke beperking. Ben jij tussen de 7 en 12 jaar kom dan eens kijken op een van onze draaimiddagen. Wij draaien om de week op zaterdag van 15:00 tot 17:00.

We hebben ook een uniform: je herkent ons aan een blauwe trui met Twinkellogo erop geborduurd. En natuurlijk de oranje zwarte groepsdas. Een paar keer per jaar is er een weekend of een dag waarop we samen spelen met alle andere kinderen van S.U.O. Dat is altijd heel erg leuk, dan blijven we ook slapen. (nou ja… keten!!) En natuurlijk hebben we ook ons eigen Twinkelkamp. Je ziet het: bij de Twinkels hoef jij je nooit te vervelen!!