SCOUTING OF GEORGANISEERDE MISDAAD?

Op de Roelofweg lijkt een nieuwe misdaadorganisatie gehuisvest. Naar aanleiding van de vele meldingen en de signalering van Malou S. zijn verbanden gelegd. Een speciaal samengesteld rechercheteam heeft in de ochtend van 22 juli 2019 een inval gedaan. Ze troffen daar een aantal opmerkelijk zaken aan. Zo is er een poging gedaan op lactose sporen weg te spoelen, dit versterkt het vermoede van de aanwezigheid van Malou S. Daarnaast werd een half geopende kluis aangetroffen, deze is ook weer vergrendeld in afwachting van het onderzoek naar de herkomst van de kluis. De politie kan er nog niks tegen doen aangezien ze opereren onder de vlag van Scouting en het enkel om verdenkingen gaat. Men onderzoekt de mogelijkheden om deze zogenaamde vredelievende organisatie te gaan verbieden. Anders dan een normale scouting dragen deze zeer verdachte personen geen braaf sjaaltje met uniform maar slechts een oranje shirt met nummer en is er een militaristischtrainingskamp ingericht.

Of dit schuilnamen of codes zijn is nog niet duidelijk wel lijkt er een patroon in te zitten.

Komt u op een of meerdere van deze figuren tegen spreek deze dan niet aan maar neem direct contact op met 06-22466582.

Enkele actie foto’s van de locatie zijn uitgelekt.