#ikscoutthuis

Lieve gidsen,

Wat zijn we blij dat jullie iedere vrijdag online komen voor de draaiavonden! Zo kunnen we de scouting heimwee een klein beetje onderdrukken.

Toch is online niet helemaal hetzelfde als gek doen tijdens de spelletjes, met ter plekke bedachte spelregels, op de Klim. Of met je ronde in de tent praten tot je écht van ons moet gaan slapen. Of wakker worden in een bos waar de zon net een beetje door de bomen begint te schijnen. Of bij een kampvuur heel vals liedjes zingen.

Omdat we jullie zo erg missen, en omdat we hopen dat scouting kamp nog steeds door kan gaan, hebben we deze keukenpakketjes voor jullie gemaakt.

Nu kunnen jullie thuis oefenen met het pionieren en leren jullie meteen hoe een goede keuken in elkaar zit! De stokjes en touwtjes hebben jullie van een staflid gekregen, hoe je nu precies verder moet kan je lezen in de handleiding hieronder! De handleiding is de basis, maar jullie kunnen natuurlijk veel meer toevoegen aan je keuken om het zo echt mogelijk te maken: een roltafeltje, een zeiltje, een rondekistje, emmertjes, enz! Delen jullie een foto van het resultaat in de app? We zijn heel benieuwd! 😊

Heel veel succes!

Liefs, de gidsenstaf

Julé, Iris, Kiki, Mirjam en Annika

K.E.U.K.E.N. Handleiding