Lid worden?

Kom kennismaken

Wil je eens komen kijken bij één van de speltakken van Scouting Utrecht Oost? Neem dan contact op met de staf en maak een afspraak:

De contact informatie is te vinden op de speltakpagina. Je mag ook een mailtje sturen naar suozoektjou@gmail.com dan zorgen wij dat het bij de juiste stafgroep terecht komt!

Aanmeldingsformulier en machtiging

Ben je al een paar keer komen kijken en heb je met de staf afgesproken dat je lid kunt worden, dan is hier het aanmeldingsformulier en de machtiging.

Download de formulieren, vul ze in, en stuur een scan, liefst met handtekening naar de ledenadministratie: scouting.utrecht.oost@gmail.com

>> 2018-Aanmelding-en-Machtigingsformulier-SUO-en-Twinkels

Contact- en gezondheidsformulier

Het contact- en gezondheidsformulier is te verkrijgen via de staf en nodig voor als er wat (medisch) gebeurt tijdens de opkomst, een weekend of op kamp. Ben je lid bij één van de speltakken van Scouting Utrecht Oost, vraag je staf dan om het contact- en gezondheidsformulier, vul het in en lever het formulier ondertekend in. De formulieren worden niet langer dan 1 jaar bewaard in de medische map van de speltak.

Beëindigen Lidmaatschap

Beëindigen van het lidmaatschap kan door middel van een mail te sturen naar de ledenadministratie. U kunt uw mail sturen naar scouting.utrecht.oost@gmail.com