Pivo’s

De Pivo’s zijn een groep jongeren van 18 jaar en ouder.
Iedere vrijdagavond vanaf 21:00 uur zij zij in “De Klim” te vinden.

Op deze gezellige avonden organiseren zij hun eigen activiteiten. De pivo’s bepalen hun eigen programma en werken de ideeën zelfstandig uit.. Naast het organiseren van deze activiteiten organiseren zij ook veel activiteiten voor de hele groep; demonstratieweekend, binnensportdagen, weekenden, enz. Natuurlijk gaan ook de pivo’s ook op zomerkamp. Afhankelijk van de financiële mogelijkheden vindt dit plaats in Nederland of in het buitenland.

Het accent van de pivo-activiteiten ligt bij het opdoen van ideeën en deze uitwerken tot goede activiteiten. De meeste pivo’s worden vaak ook staflid bij een van de andere afdelingen.

Nieuwsberichten van de pivo’s


Laatste Zandstuif Gazette (kampkrant 2018)

Vind hier de laatste in en outs van het jublileumkamp 2018 te Zutendaal

Continue reading

no comments


Zomerkampen 2018: Gelukkig hebben we de foto's nog!

Tijdens het jubileumkamp 2018 hebben wij met veel plezier ons 90 jarig bestaan gevierd!

Jublileum T-Shirt 90 jaar

We vinden het jammer vinden dat de kampen tot een einde komen maar we kunnen nu wel de foto's delen: Foto's Bevers Foto's Twinkels Foto's Kabouters Foto's Welpen Foto's Gidsen Foto's Verkenners Alle kinderen, leiding en ondersteuningsteam heel erg bedankt voor deze gave week!

Continue reading

no comments


ZOMERKAMP 2018

Vandaag is de vrachtwagen ingeladen! Het was een hele klus om alle spullen in de wagen te krijgen, maar met behulp van ouders en (zelfs de jongste) kinderen is het nog netjes in 2 uur gelukt!

Sjouwende kabouters

En dan nu tijd voor de laatste welverdiende douche voor de gidsen en verkenners, terwijl het Ondersteuningsteam al druk bezig is met de opbouw!

de feesttent is er al!

          Benieuwd naar de kampthema's? Hier vast die van de gidsen en verkenners, die dit jaar een gezamenlijk thema hebben! Kampboekje gidsen verkenners 2018 De Twinkels hebben als zware taak om Prinses Perzik te redden! Kampboekje Twinkels 2018 Wij hebben er zin in, slaap lekker en tot morgen op kamp!

Continue reading

no comments