Rowans

Hallo, wij zijn een groep jongens in de leeftijd van 15 tot 17 jaar.
Iedere woensdagavond van 20:00 ± 22:00 uur komen wij samen in ons clubgebouw “De Klim” aan de Koningsweg.

Op deze avonden, waar gezelligheid voorop staat, doen wij allerlei activiteiten welke door ons zelf gekozen worden zoals; tennistournooi, partijtje voetballen, en af en toe een avondje zwemmen, schaatsen, bowlen.

Door het jaar heen hebben we buiten onze vaste woensdagavonden nog diverse andere activiteiten zoals; een muziekfeest, sinterklaas, en natuurlijk een weekend kamperen.

Naast deze activiteiten voor onszelf zijn wij regelmatig druk met het organiseren van grote groepsactiviteiten zoals; een sportweekend, het demonstratieweekend. Het hoogte punt van het jaar is natuurlijk ons zomerkamp in Nederland of in het buitenland. Wij zoeken dan altijd een leuke en interessante omgeving om onze tenten op te zetten. We vullen onze dagen met b.v. kanovaren, berg-beklimmen en het bekijken van bezienswaardigheden op allerlei gebieden.
Al deze activiteiten worden door ons zelf bedacht en georganiseerd, waarbij we altijd terug kunnen vallen op onze begeleiding, die tevens toezien op een verantwoord verloop.

Interesse??
kom eens kijken!

 

Nieuwsberichten van de rowans

[category_id=10]