Rowans

Hallo, wij zijn een groep jongens in de leeftijd van 15 tot 17 jaar.
Iedere woensdagavond van 20:00 ± 22:00 uur komen wij samen in ons clubgebouw “De Klim” aan de Koningsweg.

Op deze avonden, waar gezelligheid voorop staat, doen wij allerlei activiteiten welke door ons zelf gekozen worden zoals; tennistournooi, partijtje voetballen, en af en toe een avondje zwemmen, schaatsen, bowlen.

Door het jaar heen hebben we buiten onze vaste woensdagavonden nog diverse andere activiteiten zoals; een muziekfeest, sinterklaas, en natuurlijk een weekend kamperen.

Naast deze activiteiten voor onszelf zijn wij regelmatig druk met het organiseren van grote groepsactiviteiten zoals; een sportweekend, het demonstratieweekend. Het hoogte punt van het jaar is natuurlijk ons zomerkamp in Nederland of in het buitenland. Wij zoeken dan altijd een leuke en interessante omgeving om onze tenten op te zetten. We vullen onze dagen met b.v. kanovaren, berg-beklimmen en het bekijken van bezienswaardigheden op allerlei gebieden.
Al deze activiteiten worden door ons zelf bedacht en georganiseerd, waarbij we altijd terug kunnen vallen op onze begeleiding, die tevens toezien op een verantwoord verloop.

Interesse??
kom eens kijken!

 

Nieuwsberichten van de rowans


Laatste Zandstuif Gazette (kampkrant 2018)

Vind hier de laatste in en outs van het jublileumkamp 2018 te Zutendaal

Continue reading

no comments


Zomerkampen 2018: Gelukkig hebben we de foto's nog!

Tijdens het jubileumkamp 2018 hebben wij met veel plezier ons 90 jarig bestaan gevierd!

Jublileum T-Shirt 90 jaar

We vinden het jammer vinden dat de kampen tot een einde komen maar we kunnen nu wel de foto's delen: Foto's Bevers Foto's Twinkels Foto's Kabouters Foto's Welpen Foto's Gidsen Foto's Verkenners Alle kinderen, leiding en ondersteuningsteam heel erg bedankt voor deze gave week!

Continue reading

no comments


ZOMERKAMP 2018

Vandaag is de vrachtwagen ingeladen! Het was een hele klus om alle spullen in de wagen te krijgen, maar met behulp van ouders en (zelfs de jongste) kinderen is het nog netjes in 2 uur gelukt!

Sjouwende kabouters

En dan nu tijd voor de laatste welverdiende douche voor de gidsen en verkenners, terwijl het Ondersteuningsteam al druk bezig is met de opbouw!

de feesttent is er al!

          Benieuwd naar de kampthema's? Hier vast die van de gidsen en verkenners, die dit jaar een gezamenlijk thema hebben! Kampboekje gidsen verkenners 2018 De Twinkels hebben als zware taak om Prinses Perzik te redden! Kampboekje Twinkels 2018 Wij hebben er zin in, slaap lekker en tot morgen op kamp!

Continue reading

no comments