Sherpa’s

De sherpa’s zijn een groep meiden in de leeftijd van 15 tot 18 jaar die wekelijks bij elkaar komen en hun eigen programma organiseren. Naast het organiseren van de eigen draaiavonden, organiseren de meiden ook af en toe draaiavonden voor jongere groeperingen of programma voor tijdens een groepsweekend. Iedereen mag haar ideeën inbrengen en uitvoeren, waarbij de begeleiding er is voor eventueel advies.

Een vast programmaonderdeel is het zomerkamp, deze is meestal in de tweede week van de schoolvakantie. De meiden bepalen zelf waar ze heen gaan en wat er op het programma staat. Over het algemeen wordt er geslapen in tenten en bestaan de activiteiten uit bijvoorbeeld kanoën,mountainbiken, karten, “sight-seeing”, uit eten en natuurlijk een middagje winkelen!

Lijkt het je leuk om een keertje te komen kijken? Kom gerust langs!

Nieuwsberichten van de sherpa’s


Laatste Zandstuif Gazette (kampkrant 2018)

Vind hier de laatste in en outs van het jublileumkamp 2018 te Zutendaal

Continue reading

no comments


Zomerkampen 2018: Gelukkig hebben we de foto's nog!

Tijdens het jubileumkamp 2018 hebben wij met veel plezier ons 90 jarig bestaan gevierd!

Jublileum T-Shirt 90 jaar

We vinden het jammer vinden dat de kampen tot een einde komen maar we kunnen nu wel de foto's delen: Foto's Bevers Foto's Twinkels Foto's Kabouters Foto's Welpen Foto's Gidsen Foto's Verkenners Alle kinderen, leiding en ondersteuningsteam heel erg bedankt voor deze gave week!

Continue reading

no comments


ZOMERKAMP 2018

Vandaag is de vrachtwagen ingeladen! Het was een hele klus om alle spullen in de wagen te krijgen, maar met behulp van ouders en (zelfs de jongste) kinderen is het nog netjes in 2 uur gelukt!

Sjouwende kabouters

En dan nu tijd voor de laatste welverdiende douche voor de gidsen en verkenners, terwijl het Ondersteuningsteam al druk bezig is met de opbouw!

de feesttent is er al!

          Benieuwd naar de kampthema's? Hier vast die van de gidsen en verkenners, die dit jaar een gezamenlijk thema hebben! Kampboekje gidsen verkenners 2018 De Twinkels hebben als zware taak om Prinses Perzik te redden! Kampboekje Twinkels 2018 Wij hebben er zin in, slaap lekker en tot morgen op kamp!

Continue reading

no comments