Welpen

Ben je een jongen van 7 tot 11 jaar en houd je ervan om met een groep buiten te spelen en spelletjes te doen? Dan zijn de Welpen misschien wel wat voor jou.

Elke zondag ochtend komen we met z’n allen op de Klim, ons clubgebouw aan de Koningsweg (310). Van 10.15 tot 12.30 doen we allerlei activiteiten. Van balspelletjes tot vuur maken, van tikkertje tot hutten bouwen, van korte spelletjes binnen tot grote bosspellen, de Welpen doen het allemaal. We proberen bij de Welpen weer eens andere dingen te doen dan die je thuis doet en op school kan. We zijn daarbij met de hele groep actief van het begin tot het einde!

Naast de vaste ochtenden hebben we een paar keer per jaar een weekendje ingepland. Sommige zijn alleen met de Welpen andere weekenden doen we samen met de rest van Scouting Utrecht Oost. Tijdens de weekenden blijf je een nacht slapen. Het hoogtepunt van ons scoutingjaar is toch wel het zomerkamp. Met zomerkamp doen we een week lang alleen maar spelletjes in het bos, maken we vuurtjes en lezen we duckies! Alles op zomerkamp gebeurd in thema, bijvoorbeeld cowboys, miljonairs, uitvinders, piraten, leger, struikrovers noem maar op.

Ben je niet bang om vies te worden? Vind je het leuk om met een grote groep spelletjes te doen? Houd je van vuurtjes maken en buiten spelen? Kom dan een keer kijken op zondag ochtend! Het staat helemaal vrij om te komen kijken       maar mail wel van te voren dan kunnen we er rekening mee houden!

Tot dan!

De welpenstaf