POLITIEONDERZOEK VALT IN HET WATER

Inmiddels hebben de autoriteiten alle vermoedens bevestigd. Het gaat duidelijk om georganiseerde misdaad op de Roelafweg en de herkomst van de kluis is ook niet pluis. De rechtmatige eigenaar, de heer D Duck, heeft aangifte gedaan. Het gespuis heeft hun territorium heeft uitgebreid en daarmee zijn de wateren ook niet meer veilig. Vandaag 24 juli 2019 waren de verdachten op voor hun onbekend terrein, echter zijn de plaatselijke instantie in verlegenheid gebracht. Ondanks alle geregistreerde overtredingen zoals pogingen tot het verdrinken van sommige leidinggevenden en wateren welk illegaal bevaart werden is er niemand gepakt.

Ook schijnt de groep pyromaanse trekjes te vertonen. Voor de vierde keer op een rij kwamen er rookwolken vandaan van de vermoedelijke schuilplaats. Waar eerst discreet werd gedaan, maakt de groep er sinds vandaag geen geheim meer van dat gemeentelijke goederen worden afgebrand.

Het onderzoek naar de georganiseerde misdaadgroep is tot op heden nog lopend maar schijnt naar een einde toe te werken. Er is echter sprake van een race tegen de klok. De gesloten kluis zou de enige reden zijn wat de groep vasthoudt in Lopik. Mocht de kluis worden opengebroken, heeft de groep geen enkele reden om zich te begeven in Lopik. De snelheid van het optreden van de politie is allesbepalend voor de afloop van de zaak. Indien de plaatselijke recherche niet in staat is om de strafzaak op te lossen voor het opbreken van de kluis, is er een kans dat de groep zijn straf ontloopt en er met de buit vandoor gaat.

Er zijn ook foto’s in omloop waar te zien is dat deze misdadigers zo ongemanierd zijn dat er niet eens borden te pas komen aan het avondeten. Mocht u nog tips hebben bel dan met de tiplijn 06-22466582.