Loading...

Lid worden? Kom kennismaken!

Wil je eens komen kijken bij één van de speltakken van Scouting Utrecht Oost? Neem dan contact op met de staf en maak een afspraak.

De contactinformatie is te vinden bij elke groepering. Je mag ook een mailtje sturen naar suozoektjou@gmail.com, dan zorgen wij dat het bij de juiste stafgroep terecht komt.

Download hier het Inschrijfformulier Scouting Utrecht Oost en machtiging

Installatie

Wanneer je bent ingeschreven wordt je natuurlijk ook officieel geïnstalleerd. De installatie gebeurt meestal door onze groepsvoorzitter, die legt uit wat het betekent om lid te zijn van Scouting Utrecht Oost en overhandigd vanuit de groep je de SUO-groepsdas. De kleurstelling van deze das is uniek in heel Nederland en wordt enkel gedragen door SUO-leden.

Contributie

De Kabouters, Welpen, Gidsen, Verkenners, Rowans, Sherpa’s, Pivo’s en Stam+T betalen €16,50 per maand, opgebouwd uit €10,00 contributie en €6,50 kampbijdrage.

De Twinkels betalen €14,50 per maand, opgebouwd uit €10,00 contributie en €4,50 kampbijdrage.

De Bevers betalen €10,00 per maand.

De contributie wordt altijd automatisch rond de 1e van de maand geïncasseerd, tenzij u per jaar vooruit betaalt.

Blouses kunt u aanschaffen bij de Scoutshop*:

Verlengde Hoogravenseweg 150A
3525 BL Utrecht
030-2890419
www.scoutshop.nl

*De Twinkeltruien worden geregeld via de Twinkelstaf.

Aanmeldingsformulier en machtiging

Ben je al een paar keer komen kijken en heb je met de staf afgesproken dat je lid kunt worden, dan is hier het aanmeldingsformulier en de machtiging.

Download de formulieren, vul ze in, en stuur een scan of foto inclusief handtekening naar de ledenadministratie: scouting.utrecht.oost@gmail.com

Download hier het Inschrijfformulier Scouting Utrecht Oost en machtiging

Beëindigen Lidmaatschap

Beëindigen van het lidmaatschap kan door middel van een mail te sturen naar de ledenadministratie. U kunt uw mail sturen naar scouting.utrecht.oost@gmail.com

Contact- en gezondheidsformulier

Het contact- en gezondheidsformulier is te verkrijgen via de staf en nodig voor als er wat (medisch) gebeurt tijdens de opkomst, een weekend of op kamp. Ben je lid bij één van de speltakken van Scouting Utrecht Oost, vraag je staf dan om het contact- en gezondheidsformulier, vul het in en lever het formulier ondertekend in. De formulieren worden niet langer dan 1 jaar bewaard in de medische map van de speltak.