Rowans

Wanneer je 15 jaar bent geworden, zit je niet meer te wachten op een leiding die je handje vasthoudt. Daarom doe je bij de Rowans waar je zelf zin in hebt. De begeleiding is er om met je mee te denken (en ervoor te zorgen dat de boel niet gigantisch uit de hand loopt natuurlijk).

Ons wekelijkse programma

Iedere woensdagavond van 20:00 tot 22:00 komen wij samen in ons clubgebouw “De Klim” aan de Koningsweg.

Op deze avonden, waar gezelligheid voorop staat, doen wij allerlei activiteiten die door ons zelf gekozen worden zoals: tennistoernooi, partijtje voetballen, frikandellen -eetwedstrijd, kampvuur en af en toe een avondje poolen of bowlen.

Bijzondere activiteiten

Door het jaar heen hebben we buiten onze vaste woensdagavonden nog diverse andere activiteiten zoals; een muziekfeest, sinterklaas en natuurlijk een weekend kamperen.

Naast deze activiteiten voor ons zelf zijn wij regelmatig druk met het organiseren van grote groepsactiviteiten zoals; een sportweekend, het demonstratieweekend. Het hoogtepunt van het jaar is natuurlijk ons zomerkamp in Nederland of het buitenland. Wij zoeken dan altijd een leuke en interessante omgeving om onze tenten op te zetten. We vullen onze dagen met b.v. kanovaren, bergbeklimmen en het bekijken van bezienswaardigheden op allerlei gebieden.

Al deze activiteiten worden door ons zelf bedacht en georganiseerd, waarbij we altijd kunnen terugvallen onze begeleiding, die tevens toezien op een verantwoord verloop.

De leiding

Ook wel ‘staf’ team genoemd bestaat uit verschillende vrijwilligers van 21 jaar of ouder. Vaak zijn zij zelf van jongs af aan al lid van SUO.

In elk stafteam zit een mooie variatie aan ervaring, creativiteit en heel veel gezelligheid. Daarnaast volgen verschillende stafleden een jaarlijkse cursus EHBO voor kinderen.

Ook staf worden? Kijk dan hier

Kom je ook kijken?

Interesse?? Kom eens kijken!

Je kunt ons bereiken op: suozoektjou@gmail.com