De Bevers

Ben je tussen de 4 en 7 jaar en hou je van buitenspelen, liedjes zingen bij het vuur en gezelligheid? Dan zijn de Bevers misschien wel wat voor jou!

Ons wekelijkse programma

De Bevers zijn een groep van 10-15 kinderen die elke zaterdagochtend van 10:30 tot 12:30 samenkomen op De Klim om allemaal leuke dingen te doen!

Zo spelen we veel (typische scouting) spelletjes, koken en bakken we graag, gaan we naar het bos, knutselen we erop los en maken we kampvuur (soms zelfs onder het genot van zelf-geroosterde marshmallows).

Bijzondere activiteiten

Een paar keer per jaar hebben we een weekendje met onze eigen groep, en een aantal keer met heel SUO. In de eerste week van de zomervakantie sluiten we ons jaar af met een kamp, elk jaar heeft deze week weer een ander leuk thema die wij met het stafteam met veel plezier voorbereiden.

Bekijk hier een sfeer impressie van een kamp!

De leiding

Ook wel ‘staf’ team genoemd bestaat uit verschillende vrijwilligers van 18 jaar of ouder. Vaak zijn zij zelf van jongs af aan al lid van SUO. Soms wordt een stafteam ook bijgestaan door een hulpstaf van de Rowans of Sherpa’s, 16 jaar of ouder.

In elk stafteam zit een mooie variatie aan ervaring, creativiteit en heel veel gezelligheid. Daarnaast volgen verschillende stafleden een jaarlijkse cursus EHBO voor kinderen.

Ook staf worden? Kijk dan hier

Kom je ook kijken?

Klinkt dit allemaal goed in de oren? Kom een keer mee kijken! Stuur dan een mailtje naar beverssuo@gmail.com. Tot snel!