Sherpa’s

Wanneer je 15 jaar bent geworden, zit je niet meer te wachten op een leiding die je handje vasthoudt. Daarom doe je bij de Sherpa’s waar je zelf zin in hebt. De begeleiding is er om met je mee te denken (en ervoor te zorgen dat de boel niet gigantisch uit de hand loopt natuurlijk).

Ons wekelijkse programma

We komen elke vrijdag avond samen van 19:00 – 21:00. Wat we dan doen? Heel verschillend! Van bonbons maken tot spelletjes, van gewoon een avondje kletsen tot actieve en creatieve uitjes!

 

 

Bijzondere activiteiten

Naast het organiseren van de eigen draaiavonden, organiseren we ook af en toe draaiavonden voor jongere groeperingen of programma voor tijdens een groepsweekend. Iedereen mag haar ideeën inbrengen en uitvoeren, waarbij de begeleiding er is voor eventueel advies.

Een vast programmaonderdeel is het zomerkamp, deze is meestal in de tweede week van de schoolvakantie. We bepalen zelf waar we heen gaan en wat er op het programma staat. Over het algemeen wordt er geslapen in tenten en bestaan de activiteiten uit bijvoorbeeld kanoën, mountainbiken, karten, “sight-seeing”, uit eten en natuurlijk een middagje winkelen!

De leiding

Ook wel ‘staf’ team genoemd bestaat uit verschillende vrijwilligers van 21 jaar of ouder. Vaak zijn zij zelf van jongs af aan al lid van SUO.

In elk stafteam zit een mooie variatie aan ervaring, creativiteit en heel veel gezelligheid. Daarnaast volgen verschillende stafleden een jaarlijkse cursus EHBO voor kinderen.

Ook staf worden? Kijk dan hier

Kom je ook kijken?

Lijkt het je leuk om een keertje te komen kijken? Kom gerust langs! Stuur dan een mailtje naar sherpas.suo@gmail.com. Tot snel!