Gidsen

Ben je een meisje tussen de 11 en 15 jaar oud? En wil je avontuur en gezelligheid? Dan ben je een echte Gids en zoeken wij jou!

Ons wekelijkse programma

Elke vrijdag van 19.00 tot 21.00 komen ongeveer 20 gidsen bij elkaar op ons clubgebouw ‘De Klim’.

Wat wij allemaal doen op zo’n avond varieert van leuke actieve (bal)spellen, tot onze scouting skills verbeteren met het leren van het beste vuur maken, tochttechnieken onder de knie krijgen en leren koken!

Ook zijn er avonden waarmee je zelf je programma kan bedenken! Samen met jouw groep vriendinnen van de gidsen mag jij bedenken wat we die avond gaan doen.

Bijzondere activiteiten

We zien elkaar niet alleen op de vrijdagavonden, maar ook hebben we paar keer per jaar een weekend waarin we op kamp gaan.

We gaan dan een weekend lang in een bos allemaal spellen spelen, kampvuur maken, een tocht lopen of zwemmen. Hierbij slapen wij in tenten en bouwen we soms onze eigen keuken!

Naast de weekenden hebben we elk jaar hebben wij elk jaar nog een hoogtepunt, namelijk het zomerkamp!

Dat is een week in de zomervakantie waarin wij een hele week in een bos zitten en de hele week strijden om het kamp te winnen. We hebben namelijk dan de hele week een thema, waaraan de gaafste spellen zijn gekoppeld. Deze week beleven wij het ultieme outdoor avontuur met vooral veel gezelligheid.

De leiding

Ook wel ‘staf’ team genoemd bestaat uit verschillende vrijwilligers van 18 jaar of ouder. Vaak zijn zij zelf van jongs af aan al lid van SUO.

In elk stafteam zit een mooie variatie aan ervaring, creativiteit en heel veel gezelligheid. Daarnaast volgen verschillende stafleden een jaarlijkse cursus EHBO voor kinderen.

Ook staf worden? Kijk dan hier

Kom je ook kijken?

Lijkt dit jou leuk, kom dan vooral een keertje op de vrijdagavond meekijken! Stuur een mailtje naar gidsen.suo@gmail.com. Tot snel!