Kabouters

Ben jij een meisje van 7-11 jaar en hou je van spelen, vuur maken, hutten bouwen, te gekke avonturen beleven en veel gezelligheid? Kom dan langs bij de Kabouters!

Ons wekelijkse programma

Elke week hebben we een draaidag op de zaterdag tussen 10:30 en 12:30. Steeds staat er weer iets anders op de planning, denk aan: spellen spelen, koken, hutten bouwen, tochten lopen, knutselen en nog veel meer!

Bijzondere activiteiten

Meerdere keren per jaar doen we mee aan een gezamenlijk weekend, ook Sinterklaas komt wel eens langs en we vieren gezellig samen kerst & pasen!

Als hoogtepunt hebben we aan het begin van de zomervakantie een kamp met onze eigen groep. Om de zomervakantie goed te beginnen blijven we dan gezellig met z’n allen een nachtje slapen. Het is een kamp vol pret en toffe activiteiten!

De leiding

Ook wel ‘staf’ team genoemd bestaat uit verschillende vrijwilligers van 18 jaar of ouder. Vaak zijn zij zelf van jongs af aan al lid van SUO. Soms wordt een stafteam ook bijgestaan door een hulpstaf van de Rowans of Sherpa’s, 16 jaar of ouder.

In elk stafteam zit een mooie variatie aan ervaring, creativiteit en heel veel gezelligheid. Daarnaast volgen verschillende stafleden een jaarlijkse cursus EHBO voor kinderen.

Ook staf worden? Kijk dan hier

Kom je ook kijken?

Ben je ondertussen helemaal enthousiast geworden en wil je een keertje komen kijken? Stuur dan een mailtje naar kabouters.suo@gmail.com. Tot snel!